Produk GMJ4U

Produk GMJ4U berkonsepkan 'E-Mall' dan sentiasa mengutamakan nilai produk yang berkualiti dan terbaik dengan menitikberatkan kepada kepuasan dan keseronokan kepada seseorang secara berterusan.Produk berkualiti akan sentiasa menjadi pengantara yang hebat kepada orang lain untuk mencuba dan memilikinya.

Produk GMJ menfokuskan kepada Kecantikan, Kesihatan dan Kesejahteraan di mana terdapat pelbagai jenis produk diantaranya :
       1.  Produk Kesihatan dan kecantikan
       2.  Produk herba
       3.  Produk minuman dan makanan
       4.  Produk Maya

Setiap produk yang di keluarkan oleh GMJ akan sentiasa mematuhi piawaian dan mendapat kelulusan dari pihak berkuasa.Semestinya produk kami di jamin halalan toyyiban dan terbaik!

 • Power Double Glutathione Maquie Berry

  Merupakan sebatian beberapa jenis buah-buahan ,madu dan vitamin A,B1,B6,B12,C,D,E,H dan K ( Vitamix) yang mengencurkan termasuk acai beri terbaik. dirumuskan untuk menyokong keperluan nutrisi tubuh, dan jus mujarab ini memberikan perlindungan terhadap kesan-kesan penuaan sementara membaiki kesihatan secara menyeluruh,anti kanser dan di sertakan dengan ayat-ayat penawar.
 • GMJ Cafe Buetali

  Satu campuran unik beberapa jenis herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan berkhasiat. Berfungsi untuk melancarkan darah,menguatkan tenaga batin bagi lelaki dan menambah kesuburan bagi kaum wanita.

Power Triple Collegen Stemcell

 • - Kolegen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai perekat dalam badan.
  - Lebih kurang satu pertiga daripada keseluruhan protein dalam badan terdiri daripada kolagen,memberikan struktur kepada badan,melindungi dan menyokong tisu-tisu lembut serta menyambungkannya dengan tulang badan.

  - Kolagen di gunakan untuk menghasilkan protein serta menyambungkannya dengan tulang badan.
  - Kita usia 25 tahun dan ke atas,kolagen mula menyusut dalam badan pada kadar 1.5 peratus setahun.
  - Sehingga usia 45,badan kita di jangka kehilangan sebanyak 30 peratus daripada kolagen semulajadi.
  - Apabila kolagen dalam tisu lembut semakin berkurangan,ini mengakibatkan kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa.

  - Khasiat Kolagen        - Pengurusan berat badan        - Kuku dan rambut
  - Kesihatan Kulit          - Sendi dan tulang

 • GMJ Dwi Surah

 • Cara holistik untuk menjaga kesihatan dan kecantikan anda Formula D.I.Y Untuk Kecantikan dan Kesihatan

  Bahan-bahan daripada alam semulajadi yang terdapat di dalam DWI Surah membantu mencergas, menganjal dan menegangkan kulit,meningkatkan paras tenaga dan

  sistem imun. Produk yang dirumuskan di Jerman ini mempunyai ciri-ciri anti-radang serta membantu dalam penyeimbangan hormon.